Omlouváme se, ale z důvodu naplněné výrobní kapacity budeme přijímat nové objednávky až od 1.8. 2022.

Ochrana osobních údajů

 

Při vyplnění kontaktního formuláře na webových stránkách Libreatelier.cz poskytuje uživatel stránek své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Vilma Lipčejová IČ 65068602 se sídlem Budíkov 14E, 463 48 Všelibice (dále jen: „provozovatel“).

SHROMAŽĎOVANÉ INFORMACE A JEJICH VYUŽITÍ

Provozovatel si uvědomuje důvěrnost těchto osobních údajů a informace o uživateli uchovává v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Provozovatel používá veškeré údaje získané od uživatelů výhradně pro svou vnitřní potřebu. Nikdy osobní údaje neprodává, nepřevádí a nesděluje třetím stranám. Bez výslovného souhlasu uživatele nakládá s jeho osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů.

Vaše osobní data jsou důvěrná a nebudou poskytována žádným subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk a přepravu (banky, přepravní firmy).

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení